Descobreix els serveis que oferim en la nostra clínica

Cirugia dental

La cirurgia oral existeix per a poder solucionar patologies quirúrgiques bucals. Hi ha diversos motius pels quals una persona puga necessitar una cirugia.

  • Extracció: Usat com a última mesura per a evitar danys majors com que altres dents s’infecten per una càries.
  • Extracció molgues del judíci: La intervenció quirúrgica mes freqüent. Sol fer-se perquè de normal els queixals del judici no tenen espai suficient per a eixir i així evitar dolors i inflamacion.
  • Fenestració de canins inclosos: Existeixen casos en els quals un ullal es forma dins de la geniva i no ix. Mitjançant la cirurgia s’ajuda a l’ullal al fet que isca obrint-li una mica el camí.
+ Mas informacion

Estètica dental

En l’actualitat tindre un bon somriure és símptoma de tindre bona salut i benestar social.  L’estètica dental és l’especialitat de l’odontologia relacionada amb el disseny del somriure perfecte.

+ Mas informacion

Diseño digital de sonrisas (*DSD)

La unión entre la informática y la fotografía ha permitido que surja una nueva herramienta en la hora de diseñar la sonrisa perfecta.

Gracias al DSD se puede hacer un mejor análisis de los rasgos faciales y dentales del paciente y mediante una simulación digital sabrá en todo momento que serón el resultado final de la operación.

+ Mas informacion

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia encarregada de l’estudi prevenció i tractament de les alteracions provocades durant el desenvolupament i les anomalies de la forma de la boca i la posició de les dents.

L’objectiu és restablir l’equilibri funcional de la boca, per exemple per a tindre un millor mastegat, tenint en compte, *ademas, l’estil estètic facial del client.

Encara que els tractaments solen centrar-se en els xiquets i adolescents no són exclusivament per a ells i tingues l’edat que tingues pots fer-te un tractament d’ortodòncia.

+ Mas informacion

Odontopediatria

El millor per a tindre una bona salut bucal i un somriure bonic durant tota la teua vida és començar a cuidar-la des de la infància.

CES DENTAL disposa d’un servei de odontopediatría on la nostra odontòloga especialitzada en xiquet tracta als mes xicotets dins d’un entorn de jocs i diversió.

El principal objectiu és guanyar-se la confiança del xiquet i tinga una conducta positiva davant anar al dentista. Cal tindre en compte els sentiments del xiquet, aconseguir la seua cooperació per a poder promoure la futura salut dental.

El més recomanable és que la primera visita al odontopediatra es faça quan sorgisquen les dents de llet, al voltant dels 3 anys.

+ Mas informacion

Pròtesi i carilles dentals fines

Una pròtesi dental és un element artificial que serveix per a recuperar l’anatomia de la boca quan es perden peces dentals i així puga la boca aconseguir la seua funcionalitat anterior.

Es fabriquen de manera personalitzada usant materials que imiten els teixits naturals de la boca, com poden ser les genives, per a previndre que s’acumulen bacteris.

Si el problema és xicotet i no es necessita una pròtesi sencera sempre es pot usar una carilla. Les carilles són simplement un tipus de pròtesi xicoteta que es pega a la superfície labial de la dent per a evitar que es desprenga.

+ Mas informacion

Noves tecnologies

MICROSCOPI DENTAL

Usat en qualsevol especialitat d’odontologia millorant la qualitat del tractament en totes les disciplines. L’ús de microscopis permet als nostres professionals tindre una millor visualització de les zones xicotetes o de difícil il·luminació i per tant, aconseguir una major capacitat de diagnostique.

ESCANER 3D

Mitjançant l’ús d’aquesta eina podem obtindre imatges 3D de l’estructura del cap. Així podem facilitar el treball de diagnostique i planificació aconseguint una major seguretat en els tractaments.

+ Mas informacion

Periodoncia

Cada dent està enclavada en l’os, unit fortament per una sèrie d’estructures que garanteixen la seua fortalesa i correcte funcionament. La *perionditis es refereix als problemes de les genives i l’os que sosté les dents.  Hi ha ocasions en què es van desgastant a poc a poc fins que es perd la dent.

Els dos problemes mes comuns són:

Gingivitis: Inflamació de les genives associat al sagnat i enrogiment d’aquestes.

Periodontitis: Inflamació del teixit de suport dental que inclou la destrucció del teixit.

+ Mas informacion

Sedació

Hi ha a gent que el fet d’haver de fer-se una operació els genera estrés i ansietat. Per a poder eliminar aqueixa por als tractaments dentals comptem amb un equip d’odontòlegs acreditats per a l’ús de sedació conscient.

La sedació conscient ens permet *ademas de reduir l’ansietat del pacient poder realitzar tractaments de llarg tractament que de normal *requiririan diverses sessions reduint els temps de recuperació i agilitant els tractaments.

El pacient experimente una sensació de benestar i relaxació reduint l’ansietat i per tant disminuir els riscos associats a tindre els músculs tibants.

 

+ Mas informacion